News 2018

Så er 2018 omme og jeg har desværre ikke kunne opdatere vores hjemmeside før nu. Med facebook og diverse , glemmer man lidt sin gode gamle hjemmeside og vores datter Anaïs har været meget syg i hele november måned så hjemmesiden er blevet frygtelig forsømt. MEN vores årlige hvalpetræf i sommers var velbesøgt. Det er så skønt at se sine "hvalpe" som voksne og altid sjovt at se hvordan de udvikler sig og hvem de ligner. Det var bragende solskinsvejr og det er vi jo ikke vant til men nøj det var skønt  i vores gåtur ved vandet. Det syntes tibberne desværre ikke så de tog sig en dukkert på vores fuldstændige udtørrede strandbred som var blevet mudder af varmen og op kom Norma, Ernesto og Christobal indsmurt i ildelugtende sort slam. De stank ulideligt og kom under vandslangen i haven da vi kom tilbage til Hanetoften og endelig kunne de tobenet få sig lidt koldt at drikke i varmen. Vi havde nogle dejlige timer og glæder os allerede til næste år.

 

Vores F kuld flyttede hjemmefra i oktober og det har simpelhen været det nemmeste kuld vi har haft. Freegroves Lima og Freegroves Palma var reserveret allerede året forinden da vi håbede på Norma skulle have sit sidste kuld men hun snød os jo desværre. Men Molle og Munte og Nanna ventede tålmodigt på at Dewa kom i løb og vi håber på at det var ventetiden værd for de 3 tøser Dewa så leverede var så fine. Freegroves Palma blev den der navngav kuldet. Jeg har en liste med potientelle kuldnavne og et var med hovedstæder og meget pudsigt havde Nanna og familien været på Mallorca og syntes Palma var et super godt hundenavn og ja Palma stod på min navneliste så den beslutning var nem. Så det blev til Lima, Palma og Caracas. Caracas var den eneste der ikke var reserveret i forvejen men der gik kun kort tid så havde Nanna talt med sin venide Karin som var i hvalpetanker og vupti så var Caracas og Palma kommende naboer og legekammarater. Vi ønsker jer allesammen held og lykke med jeres skønne hvalpe.

  • Freegroves Lima med Molle og Munte.

  • Freegroves Palma med Nanna, Nicklas, Valdemar og Sofia.

  • Freegroves Caracas med Daniel, Karin, Carl og Alberte.

August 2018

Dewa fødte lørdag nat den 11 august 4 tævehvalpe. Fødsel startede kl 22 og gik godt men den sidste tævehvalp var 3 timer undervejs fra kl 02 til 05 og var dødfødt. De 3 andre tøser har det strålende og stortrives. Dewa er en mild og rolig mor så det er hvalpene også, så jeg får det meste af min nattesøvn. Hvor er det vidunderligt at have hvalpe igen. Indtil videre ser det ud som om pigerne er 2 zobel (måske rødzobel) og en black/tan. Der er to reseveret så vi har en til salg. Kontakt os gerne på mail: kennelfreegrove@gmail.com eller 28979297, hvis i er interesseret i en hvalp.