E kuld Øverst Zobel tæve, Particolour han, Particolour tæve

E kuld født den 23 Oktober 2016

Norma fødte 5 små i søndags. 3 tæver og 2 hanner. Alle fine men desværre blev den ene tæve slap og passiv efter et par dage og hun røg fluks til dyrlægen og fik saltvand. Imens blev den ene han også svag og alle inkl Norma blev indlagt på dyrehospitalet og fik intensiv pleje. De to svage hvalpe stod ikke til at redde men de 3 andre og Norma har det fint og vi er lykkelige for at de har det godt.

Hvalpetræf August 2016

Vi har afholdt vores årlige hvalpetræf og nøj hvor er det dejligt at ses ens små igen, selvom de nu er blevet store. Som sædvane var der masser af leg og glædeligt gensyn. Fra Venstre mod højre: Charlotte med Karla ( Freegroves Isadora) Amalie med Dora, mig med Dewa, Casper med Esteban, Emilia med Alvaro. 

Sommerlyst´s Dewa Dagsi

Sommerlyst´s Dewa Dagsi

Dewa og Freegroves Feodora og vores datter Anaïs rydder viol bedet

Velkommen til vores nye lille prinsesse Sommerlyst´s Dewa Dagsi. Hun er efter en af de absolut smukkeste tæver i mine øjne Pasha som "desværre" ikke er til salg. Så da syntes Ragnhild Primdal at hendes ligeså smukke datter skulle bo hos os. Det er vi meget glade og taknemlige for. Dewas far er Sommerlyst´s Tan-tan som jo er far til vores D kuld og har arvet hans fantastiske rødzobel farve. Hun er noget af det sødeste og er så gavmild med kys. Dora er blevet hendes bedste legekammerat og Dora er livet helt op og tumler rundt med Dewa. Nøj hvor er vi glade for hende.

News 2016

Så er det vist på tide at vores hjemmeside bliver opdateret. Vi har købt ny hus , et skønt træhus i samme område så tiden er blevet brugt på køb/salg og div. med advokat, bank og ejendomsmægler. Puh det har været en hård omgang men nu er vi ved at være på plads og vi elsker vores nye hus, især vores datter Anaïs og hundene som har fået en kæmpe have at boltre sig i. I marts fik vi vores fantastiske D kuld efter Dora og Tan-tan og sikke et kuld, hele 7 stk. 2 sorte en af hvert køn, 2 particolour en af hvert køn, 2 rødzobel, også et af hvert køn og en zobel tæve. Jeg var så lykkelig men blev bekymret da den mindste rødzobel Eleadora ikke tog på, heller ikke den rødzobel han Esteban var flink til tage på. Men 7 er også en meget stort kuld og Dora har kun 7 dievorter så jeg måtte igang med supplerende mælkeerstatning af de to røde. Esteban fulgte godt med ,men Eleadora tog ikke på i en uge. Jeg havde fået dem alle kontrolleret samme dag de blev født af vores mobile dyrlæge og hun sagde ok for dem alle så det var bare at fylde alt det mælkeerstaning på hende jeg kunne og så lægge hende og Esteban til på de bagerste dievorter og skærme så de andre ikke stjal pladserne. Jeg var hos dem 24/7 og boede inde hos Dora i 3 uger og var vågen hver anden time for at fodre. Det var så hårdt og jeg var bange for at Eleadora ikke skulle klare det men hun var en fighter. Fysiologisk og udviklingsmæssigt var hun på højde med de andre så hun gav ikke op på noget tidspunktDet var med stor lettelse at jeg kune give dem alm. foder og kunne sætte hende midt i en tallerken foder og hun bare spiste løs. Og endelig kunne jeg så også nyde alle de andre hvalpe. Hvalpekøbere kom tidligt og så de små og pludselig var det den første hvalps tid til at flytte hjemmefra.

Freegroves Eleadora skal bo hos Peter, Helle og Maria.

Freegroves Esteban skal bo hos Kasper og Fie i HIllerød

Freegroves Theodora skal bo hos Hanne I Greve

Freegroves Faustino skal bo hos Henriette og Tobias i Helsingør

Freegroves Alvaro skal bo hos Mille og Jens og deres 3 børn. Filp, Amalie og Emilia i Herlev

Freegroves Isadora skal bo hos Nicklas og Charlotte i København

Freegroves Feodora skal bo hos Fam. Rohmann Hansen i Nuuk på Grønland.