Sommerlyst`s Yans-pa Zia-can ( Dora )

DORA ( sommerlysts yans-pa zia-can )Dora var længe ventet.


Jeg så et billede af hendes mor Happy hos Kennel Sommerlyst & faldt pladask for den sorte Tibber. Men desværre var alle hendes hvalpe solgt. Jeg rejste land & rige rundt , var i Sverige flere gange for at se på drægtige tæver i håb om der kom en sort hvalp på et tidspunkt. 

Men endelig en dag skete det & Dora kom ind i mit liv, jeg havde aldrig håbet på at jeg skulle være så heldig at få min sorte Tibber og så en af Happy´s hvalpe & jeg har været dybt forelsket lige siden.

Intet billede yder denne smukke hund retfærdighed.Hun er utrolig intelligent hund med en ophøjet ro omkring sig der er en tempelhund værdig. Dora er fra Kennel Sommerlyst & er opdrættet af Ragnhild Primdahl. Alt i Doras tilværelse bliver nøje undersøgt på hendes sædvanlige rolige facon & hun er venlighede selv. Hendes milde natur smitter af på hendes omgivelser så selv katten syntes hun er en ven. Dora er ligesom tyren Ferdinand, hun vil hellere sidde i ro & mag & lugte til blomsterne end at puste sig op & spille fandango.


Foto : Ragnhild Primdal

Foto : Ragmhild Primdal

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

sanne | Svar 14.07.2012 20.41

hvor er hun dejlig

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.07 | 22:30

Hej.. Er Paula blevet solgt?

...
03.07 | 22:07

& så er Freegroves Christobal måske til salg.Han skal måske til England men intet er sikkert endnu. Han koster 10.000,-

...
03.07 | 22:04

Hej Lea jeg har 2 particolour fra mit b kuld til salg.Freegroves Hugo & Freegroves Hubert. De koster 8000,-. Du er velkommen til at ringe på 28979297 ;)

...
03.07 | 20:39

Hej. Har du flere hanner til salg, og hvad er prisen?

...
Du kan lide denne side