Foto : Stine Sophie Winckel
Vi bor i Frederiksværk i et skønt træhus ved Hanehoved . Jeg fik først hund sent i livet. Jeg er af den klare overbevisning at en hund SKAL man have tid til. Lysten har altid været der men tiden ikke helt & det har været meget vigtigt for mig at jeg havde mennesker omkring mig der var villige til at passe hundene hvis jeg fik brug for det & jeg havde den fulde tid til at hellige mig hunden. Så det var en meget velovervejet beslutning med en god backup fra familien da jeg begyndte at lede efter en hund. Jeg har haft katte i mange år & fået killinger flere gange men en kat er nu engang mere selvstændig end en hund & katten kan jo komme & gå som det passer den. Men endelig en dag faldt det hele på plads & jeg er nu en meget priviligeret hundeejer.

 
Oprindelig ville jeg have en Jack Russell terrier men så satte jeg mig ind i racen & indså det var nok ikke lige mig. Jeg mødte til gengæld en Tibetansk Spaniel som jeg var så heldig at passe ( som jeg vil anbefale til alle første gangs hundeejere at gøre) & blev dybt forelsket i denne lille smukke hund. Den passede perfekt til mig & katten. Vi har nu 3 Tibber som er en fryd. Det stod meget hurtigt klart at vi også måtte avle på dem & vise verdenen denne fantastiske hund så nu er forsøger vi også som opdrætter. Vi vil have et lille stueopdræt med 1-2 kuld om året, hvor vores største fokus vil være at avle mentalt sunde hunde, det vigtigste for mig er hundens sind og det er også grunden til vi har valgt den tibetanske spaniel. Dens milde natur er så unik at det sætter vi meget højt. Endvidere skal hundens generelle sundhed være i tip top og mine hunde får dyrlæge tjek 1 gang om året og vi  fodre udelukkende med BARF. Vores mål er at avle racetypiske Tibetanske spaniels som lever op til racestandarden. Vores hunde er med overalt & er vant til andre hunde,børn, trafik. Det er meget vigtig for mig at hundene kan begå sig overalt & er venlige & glade mod alle, store som små. Hvalpe fra Kennel Freegrove vil have DKK stamtavle, DKK købsaftale, sundhedsattest, Registrering hos Dansk hunderegister samt være chippet, vaccineret & fået ormekur. Envidere får hvalpene en startpakke med essentials hvalpefoder, tæppe, bidedyr & små tyggeben.


Jeg har gennemgået Dansk kennel klubs opdrætter uddannelse & er medlem af Dansk kennel  klub. Kontakt mig endelig hvis I har spørgsmål omkring racen eller er nysgerrige efter at vide mere om os.

Charlotte Frilund
Hanetoften 31
3300 Frederiksværk

Telefon : 28979297
Email : kennelfreegrove@gmail.com